Vi er distributør i Norden af ​​Esse Range Cookers . Dette er fantastisk håndlavet komfurer i støbegods. Vores vision er at bidrage med godt gammeldags opplevelse på kjøkkenet og vi er naturlige valget for krævende kunder i hele Skandinavien.

Vi er kendt for at være visionære, fremadrettede , kvalitetsbevidste og har evnen til at indgå i langsigtede relationer med kunderne .

Lidt om ESSE Engineering Ltd
Esse er en stolt britisk producent af traditionelle Range Cookers og har været på siden 1854. Alle ovne er designet og fremstillet i Lancashire, UK.

Esse bruger moderne forskning og teknologi til at designe de mest energieffektive komfurer . Hver model er stadig omhyggeligt håndlavet til at tilbyde kvalitet og lang levetid.

30-hungry-mouths-to-feed

Historisk status
ESSE brændeovne har en stor historisk status, herunder fra sygepleje introducerer Florence Nightingale og britiske polære helte som Shackleton og Scott. Alle sværede til Esse komfurer .
Da Shacleton satte sig for at erobre anarkist, havde han brug for en brændeovn, der ville udføre under de mest ekstreme forhold på jorden . Han valgte Esse. Ovnen er stadig på udkig på Sydpolen.

shackeltons-hut

 

Vores værdier

Pålidelig

alarm-clock

Vores kunder vil opleve os som pålidelige ved at levere sikkerhed , kvalitet og effektivitet på alle niveauer. Altid. Kunden skal vide, at vi altid leverer varerne, og at vi beholder det, vi lover i alle situationer .

Kvalitet

quality-craftmanship

Vi værdsætter betydningen af at forstå kunderne forventninger og behov.  Vi fokuserer derfor på at levere den rigtige kvalitet og service.

Assurance

open-book

Vi er overbeviste om, at vi skal handle  korrekt og kommunikere åbent og ærligt med vores kunder og partnere .

Tilmeld dig nyhedsbrev

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.